Communie- en lentefeesten: hét moment voor een nieuwe kinderbril?

Een nieuwe kinderbril maakt de communie-outfit van je kind of kleinkind helemaal af.
Sinds kort is de lente officieel opnieuw in het land! En dat betekent natuurlijk dat ook de communie- en lentefeesten er binnekort aankomen. Ben jij al druk in de weer om de perfecte communie-outfit voor je oogappel uit te zoeken? Dan is het misschien wel het ideale moment om ook een nieuwe kinderbril uit te kiezen.

Kinderbrillen, een aparte expertise

Kinderbrillen zijn een vak apart. Het gezicht van een kind is immers volledig anders dan het gezicht van een volwassene. De meeste kinderen hebben tot aan het begin van hun puberteit bijvoorbeeld nog een zogenaamd wipneusje. Het is niet evident om daarop een bril te plaatsen.

Gespecialiseerde kinderbrilmerken

Wij selecteren kinderbrillen die specifiek ontworpen zijn voor de gezichtsbouw van een kind, omdat deze ook gemakkelijk aan te passen zijn voor een kindergezicht. Uiteraard moeten kinderbrillen ook stevig en flexibel zijn. En het oog wil natuurlijk ook wat.
Kom langs in onze winkel en ontdek ons uitgebreid assortiment aan kinderbrillen, zoals BBIG, Anne & Valentin, Chloé, Lafont, Ray-Ban, Etnia Barcelona en vele anderen.

Terugbetaling kinderbril

Je hebt recht op een verhoogde terugbetaling van een kinderbril en glazen via je ziekenfonds voor kinderen onder 18 jaar, mits voorschrift van de oogarts. Het exacte bedrag dat je terugkrijgt, is afhankelijk van de sterkte. Wij informeren je graag in de winkel.