Onze garantie, uw garantie op zorgeloosheid

2 jaar garantie

U hebt 2 jaar lang recht op onze "5 sterren garantie" tegen fabricagefouten. Dit geldt voor alle onderdelen van het montuur en voor de glazen. Schade door verkeerd gebruik of slijtage vallen niet onder de fabrieksgarantie.
Andere uitzonderingen zijn voorgemonteerde brillen en afgeprijsde artikelen.

Service-garantie bij breuk

Ook bij breuk, een ongelukje bijvoorbeeld, profiteert u van onze "5 sterren garantie". Met onze voordeelservice krijgt u tot 2 jaar na aankoop van uw bril korting op de vervanging van de onderdelen:
het eerste halfjaar -50%
het tweede halfjaar -50%
het derde halfjaar -30%
het vierde halfjaar -10%

Eersteklas service

Zolang u de bril draagt, bieden wij u vakkundige service en prima onderhoud. U kunt altijd bij ons binnenlopen voor het gratis bijstellen, opnieuw in vorm zetten en een ultrasonische reiniging.

Twee maanden wenperiode voor progressieve glazen

U krijgt een wenperiode van 2 maanden voor progressieve glazen. Als u na die periode toch problemen hebt, bieden wij u gratis bifocale, lees- of verteglazen aan van dezelfde sterkte en hetzelfde materiaal.

Glazen & neusvleugeltjes

De garantie voor glazen geldt alleen voor glazen met de originele sterkte en uitvoering. Neusvleugeltjes worden tijdens deze 2 jaar gratis vervangen en met een maximum van 5 per paar.