Theo: eigenzinnig & op-en-top Belgisch!

Monturen "met een hoek af"

Theo is een op-en-top Belgisch merk van Patrick Hoet en Wim Somers. Het duo bracht in 1989 de eerste theo-collectie op de markt omdat ze voelden dat er op de markt nood was aan iets anders. De mannen stonden op dat moment elk aan het hoofd van hun eigen winkel en wilden aan hun klanten iets anders kunnen aanbieden dan telkens dezelfde 'mainstream' brillen. En of ze in hun opzet geslaagd zijn!

Bij Mulders Optiek zijn we zeer trots om de collecties van theo in ons gamma te hebben. Keer op keer weten ze te verrassen met geweldige kleuren, originele designs en aparte materialen.

Waar hun gewaagde ontwerpen eerst vooral geliefd waren bij een selecte groep, vinden hun monturen de laatste jaren steeds vaker de weg naar het grote publiek. De monturen zijn vooral geschikt bij personen met een zeer individualistische stijl. Als je je wilt onderscheiden van de massa, zit je goed met een montuur van theo.


Tussen noedels & chopsticks

Hou je van Aziatische invloeden? Dan is de Noodles collectie zeker iets voor jou. Patrick Hoet kreeg het idee voor dit montuur tijdens een rondreis in Japan, waar hij noedels leerde eten met de befaamde chopsticks. Dit ritueel inspireerde hem om een montuur te ontwerpen waarbij de glazen van de bril op hun plek gehouden worden door stokjes. Als materiaal werd er gekozen voor roestvrij staal: een stevig, maar toch buigbaar materiaal. Bovendien zijn er maar liefst 20 verschillende kleuren om uit te kiezen.

Kom gerust eens langs in onze winkel om alle modellen van theo te ontdekken. Naast de keuze van de perfecte bril die bij je past, kunnen we ook je ogen professioneel opmeten. Hiervoor gebruiken we innovatieve meetapparatuur zodat we gepersonaliseerd maatwerk kunnen afleveren. Alles wordt ten slotte ter plaatse gemonteerd in ons eigen atelier. Bij ons stap je daarom buiten met een mooie, maar ook comfortabele bril.