Trotseer de sneeuw in stijl met Adidas

De skibrillen van Adidas Sport Eyewear staan gekend voor hun topkwaliteit. Trek jij deze kerstvakantie naar een skigebied? Bescherm je ogen met de nieuwe backland sneeuwbril met sferische glazen. Deze bril helpt je uitstekende prestaties neer te zetten in alle weersomstandigheden.

Optimaal draagcomfort

Hij ziet er niet alleen gestroomlijnd uit, dankzij de zachte schuimlaag zit de skibril ook als gegoten. Bovendien voelt hij zeer licht aan en heb je een breed gezichtsveld omdat er geen montuur in de weg zit. De sferische spiegelglazen met flashcoating zorgen ervoor dat je je in alle omstandigheden veilig voelt. Ze bieden je een kristalhelder, onbelemmerd zicht zodat je zonder vrees de piste kan afdalen. 

De glazen zijn verwisselbaar en zeer veelzijdig. Meekleurende filters, lichtstabiliserende technologie om vermoeide ogen tegen te gaan, spiegelende flashcoating ... het kan allemaal! Bovendien is de skibril ook compatibel met glazen op sterkte. Het ventilatiesysteem en de antifog coating zorgen er ten slotte voor dat je glazen minder snel beslaan.

Eens uitproberen?

Kom langs in onze winkel of maak een afspraak via 013 77 53 21.