Oakley: sportief topmerk

Of je nu een zwemmer, fietser, golfer, tennisspeler, voetballer of ... bent: een optimaal zicht is bij elke sport essentieel. Elke atleet heeft dan ook baat bij brilglazen die volledig aangepast zijn aan hun individuele behoeften. Daarbij zijn de beschermende functie, de juiste kleur, en het optimale ontwerp van onmiskenbaar belang. Bij Mulders Optiek is alles mogelijk. Als Oakley Ambassador bieden wij een ruim assortiment voor alle sporters die streven naar een optimaal zicht.

Unieke bescherming

De brillen van Oakley zijn sportief, stoer en hebben een unieke pasvorm. Daarom kiezen ook bekende atleten voor het merk. De speciale wrap-around brillen beschermen de ogen tegen stof, vuil, zonlicht en kleine steentjes. 

Glazen op sterkte

Oakley maakt zelf zijn sportglazen op sterkte, daarom is bijna elk montuur van Oakley verkrijgbaar op sterkte, in alle mogelijke kleuren. De versterkte glazen zijn amper te onderscheiden van gewone glazen. 

High Definition Optics

Ben je op zoek naar de beste helderheid? Dan bieden de High Definition Optics (HDO) glazen van Oakley wellicht dé oplossing voor jou. Deze gepatenteerde technologie zorgt voor een helder en een vlijmscherp zicht. Gewone glazen vergroten het beeld, waardoor voorwerpen op een andere plaats lijken te staan. Dit is niet het geval bij de HDO glazen van Oakley.

Polarized

Heb je vaak last van de schitteringen van de zon? De Polarized glazen van Oakley blokkeren deze schitteringen zodat je niet verblind raakt. Ideaal voor golfers, mensen die vaak gaan vissen of tijdens het autorijden.



 

It's OK | One Obsession - Oakley | feat. Chloe Kim, Bubba, Cavendish, Stale, Mikaela Shiffrin