Kies voor klasse, kies voor Chanel!

Iedereen kent Chanel, maar wist je dat ontwerpster Coco Chanel als kind in erbarmelijke omstandigheden opgroeide? Lees er alles over in deze blog!
 

Van weeskind tot stijlicoon

Gabrielle 'Coco' Chanel werd in 1883 geboren in Frankrijk. Haar moeder stierf toen ze nog jong was en haar vader liet haar achter in een weeshuis, waar ze werd opgevoed door nonnen. Het is tijdens deze periode dat ze leerde naaien en een sterk, soms tegendraads karakter ontwikkelde. Coco hield er reeds als tiener niet van om in de pas te lopen. Als twintiger opende ze haar eerste winkel, maar al snel zou haar naam uitgroeien tot een begrip binnen de modewereld. Op latere leeftijd, na WOI, zou ze een ware revolutie ontketenen op vlak van damesmode. In die tijd hoorden vrouwen jurken en korsetten te dragen, maar samen met enkele leeftijdsgenoten zorgde Coco voor een shift naar sportievere en meer casual damesmode. 


Chanel Eyewear

In 1965 werd de eerste brillencollectie van Chanel gelanceerd. Vanaf het begin hebben de monturen van Chanel altijd synoniem gestaan met luxe, elegantie, vrouwelijkheid en pure klasse. De brillen zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook kwalitatief zeer hoogstaand en worden stuk voor stuk gekenmerkt door een perfecte productafwerking. Op de pootjes van een Chanel-bril zijn vaak luxueuze details te vinden zoals leer, kant of glinsterende diamanten. Ook de herfst/winter collectie voor 2018 laat zich herkennen door tijdloze, elegante, fijne en glamoureuze vormen.
 

Exclusiviteit

Niet zomaar elke opticien mag monturen van Chanel verdelen. Het modehuis selecteert zorgvuldig opticiens die hun merk mogen verkopen. Wij zijn dan ook heel trots om bij dit lijstje te horen. Als exclusief verkooppunt kan je bij ons de gehele collectie van optische brillen of zonnebrillen van Chanel verkrijgen. Wij helpen je ook graag bij de keuze van het juiste model.

Maak nu een afspraak of bel ons op 013 77 53 21. 

Fall-Winter 2017/18 Eyewear Collection - CHANEL