Heb jij de nieuwe collecties van Odette Lunettes al gezien?

Vorige maand lanceerde Odette Lunettes twee nieuwe collecties: Allure & Voyeur. Heb jij deze hippe nieuwe monturen al gezien?

Van tv-ster naar fashionista

Misschien ken je Eline De Munck nog vanop je tv-scherm. Eline werkte een tijdje als presentatrice bij JIMtv en was ook te zien in enkele soaps en theaterstukken. In 2015 besloot ze haar carrière een nieuwe wending te geven door een eigen brillenmerk op te richten. Die beslissing kwam er omdat ze zelf ook altijd een brildrager geweest is maar steeds moeite had om een montuur te vinden dat ze mooi vond. Met Odette Lunettes wilt ze andere mensen helpen om de perfecte bril te vinden.

De collecties laten zich kenmerken door een zekere tijdloosheid met een edgy touch. In amper drie jaar tijd groeide het merk dan ook uit tot een populair label dat ook bij verschillende BV's zeer geliefd is. Maar ook internationaal wist het merk ondertussen al harten te veroveren.

Tijdloos of extravagant?

Vorige maand kwamen twee nieuwe collecties op de markt: het tijdloze Allure & het extravagante Voyeur.

Allure

De Allure-collectie ademt een unieke, tijdloze intelligentie uit. Dankzij de delicate lijnen en lagen in de monturen bekom je een stijlvolle look die discreet is, maar toch ook gedurfd kan zijn. 

Voyeur

Hou je meer van opvallende designs? Dan is de Voyeur-collectie meer iets voor jou. Deze gedurfde monturen zijn echte eye catchers die er heel vrolijk en kleurrijk maar toch ook verfijnd uitzien en een zekere klasse uitstralen.

Ontdek de collecties nu in onze winkel

Benieuwd naar deze hippe, frisse monturen? Je ontdekt ze nu bij Optiek Mulders. Maak een afspraak via 013 77 53 21. Wij geven je graag advies bij je keuze.

Sneak peek: Voyeur & Allure

ODETTE LUNETTES // CAMPAIGN VOYEUR & ALLURE