Geef je look een boost met een Céline bril

Hou je van een klassieke maar strakke uitstraling? Kies voor een montuur van het modehuis Céline om je look een luxueuze boost te geven.

Gevestigde waarde

Het Franse modehuis Céline werd opgericht in 1945 door Céline Vipiana. Oorspronkelijk waren ze gespecialiseerd in kinderschoenen op maat, maar al snel brachten ze ook schoenen en accessoires voor vrouwen op de markt. Met 150 winkels wereldwijd kunnen we spreken van een gevestigde waarde in de modewereld. Oprichtster Céline Vipiano liet eind jaren 90 het roer over aan Phoebe Philo, die tot op heden creatief directeur van het merk is. 

Must-have accessoire

Een bril of zonnebril van Céline is een echte must-have om in je collectie te hebben. Je herkent de monturen aan de 3 herkenbare dots of het Céline logo. Ze laten zich kenmerken door een minimalistische stijl met eenvoudige lijnen die vaak zowel door vrouwen als mannen gedragen kunnen worden. 

Maak een afspraak

Ga jij voor een klassiek model of laat je je verleiden door een vintage retro stijl? Bij Optiek Mulders ontdek je de nieuwste collecties. We geven je graag advies om je te helpen bij je keuze.

Maak een afspraak via 013 77 53 21