Eigenzinnige Theo

Een Theo bril herken je uit de duizend. Deze is opvallend, eigenzinnig en vooral supercomfortabel om te dragen.


Knalroos en hoogglans

Een knalroze rand, ongebruikelijke kleurencombinaties, hoogglans en mat gecombineerd. De ontwerpers van Theo zijn nergens bang voor. Naast een opmerkelijk montuur zijn de brillen heel licht en hebben ze dus het ideale draagcomfort.
De inspiratie voor de opvallende monturen vindt de ontwerper voornamelijk in het station van Antwerpen. De verschillende materialen en vormen probeert men keer op keer te integreren in de monturen.
Iemand die kiest voor een Theo bril, houdt van originaliteit en kwaliteit, heeft humor en eigenheid en houdt vooral niet van grote logo’s.

Benieuwd naar de nieuwe trends bij Theo? Ontdek ze hieronder.


Theo Mille +60 collectie


De ‘Mille’ brillenreeks, ontworpen voor een generatie zelfverzekerde en optimistische millennials, krijgt een vervolg. Waar de originele Theo Mille brillen gekarakteriseerd zijn door de geperforeerde binnenzijde, keert Theo de brillen als het ware binnenstebuiten. Dat resulteert in een reeks vloeiende monturen met een sprankelend effect aan de buitenzijde.
 

Theo Ovy


Een nieuwe twist en een innovatief effect dat resulteert in een stijlvol lichtgewicht. Deze opvallende, ronde bril zal zorgen voor een universele trend! 
 

Theo Caron


Theo brengt met haar modellen altijd originaliteit en persoonlijkheid naar boven. Dat is niet anders met dit model. Ook dit model staat voor het echte Theo DNA.
 
Kom eens langs bij ons en ontdek deze verrassende en eigenzinnige monturen.