Brillenglazen op jouw maat dankzij de Visioffice oogmeting

Brillenglazen die perfect bij jou passen en aansluiten bij jouw levensstijl, klinkt te mooi om waar te zijn? Niets is minder waar. Dankzij de snelle, nauwkeurige metingen van de Visioffice kunnen we je brilglazen perfect afstemmen op jouw persoonlijke, reële behoeften.

Unieke brillenglazen

Wist je dat geen twee ogen ter wereld gelijk zijn aan elkaar? Essilor besloot daarom om volledig personaliseerbare brillenglazen te ontwikkelen om tegemoet te kunnen komen aan de persoonlijke behoeften van elke klant. Hierdoor kunnen we een optimaal zicht bekomen, aangezien elke zone van het glas perfect afgesteld kan worden op jouw ogen. 

Nauwkeurige metingen

Om de glazen optimaal te personaliseren, voeren we een reeks van nauwkeurige oogmetingen uit. Daarbij houden we rekening met je bril, de manier waarop die op je gezicht staat, je visuele gedrag en je oogrotatie. Met behulp van de HD-camera van het Visioffice systeem worden er honderden precieze foto's en video's genomen die vervolgens door de computer geanalyseerd worden. Dit levert telkens opnieuw de beste resultaten op.

Persoonlijke eyecode

Het Visioffice systeem brengt je persoonlijke eyecode in kaart. Die bevat informatie over je dominant oog, hoofd-oogbewegingen, gegevens over je montuur en nog tal van andere interessate parameters. Deze informatie kunnen wij vervolgens goed gebruiken om je bril volledig op maat te maken.

Maak een afspraak

Heb je ook interesse in een op maat gemaakte bril met optimaal gepersonaliseerde glazen? Maak nu online een afspraak of bel ons op 013 77 53 21.