Bescherm je ogen tegen schadelijke UV-straling

Het zonnetje is sinds kort weer van de partij! Bescherm jij je ogen voldoende tegen de gevaarlijke zonnestraling?

Risico's van UV-straling

Zonlicht heeft veel positieve effecten op de mens. Zonnestralen op je snoet voelen natuurlijk altijd goed en daarnaast zijn ze ook een belangrijke bron van vitamine D. De zon stimuleert de productie van endorfines, het zogenaamde gelukshormoon. Toch moet je ook oppassen voor enkele risico's. UV-licht wordt namelijk gelinkt aan heel wat vervelende oogaandoeningen en -ziektes. Vooral ouderen, kinderen en mensen die veel tijd buiten doorbrengen, moeten zich extra goed beschermen.

UVControl: een unieke oplossing van HOYA

Om mensen te helpen om hun ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, bracht Hoya de unieke UVControl-coating uit. Deze wordt op de achterkant van het glas aangebracht, zodat je niet alleen beschermd bent tegen directe UV-straling, maar ook tegen indirecte of weerkaatste UV-stralen. Zo ben je zeker dat je volledig beschermd bent. Bovendien helpt deze coating ook om de veroudering en beschadiging van de ogen door UV-stralen te voorkomen.

Geniet nu van onze actie op zonneglazen

Bij aankoop van een zonnebril krijg je nu gratis zonneglazen op sterkte. Deze actie is geldig t.e.m. 31/05/2018. Ontdek de voorwaarden in de winkel.