Anne & Valentin: Franse prêt-à-porter mode

Zoek je een montuur waarmee je helemaal jezelf kan zijn? Dan zit je zeker goed bij de prachtige collecties van Anne & Valentin.

Op zoek naar de perfecte match?

Bij de fraaie, prêt-à-porter creaties van Anne et Valentin vindt iedereen gegarandeerd zijn gading. Een gesofisticeerde, intelligente look? Een ernstige blik? Of een ongecompliceerde stijl? Het kan allemaal! A&V biedt werkelijk een enorme variatie met tal van hippe collecties.

Anne & Valentin: een liefdesverhaal

Als je je afvraagt hoe het merk aan zijn naam komt, dan kunnen we je een heel simpel antwoord geven. Het werd namelijk genoemd naar de geestelijke ouders Anne en Valentin. Naast hun liefde voor elkaar deelde dit koppel ook hun passie voor brillen. Valentin behaalde in 1980 zijn diploma als opticien, terwijl Anne sterk was in het uitwerken van unieke designs. Samen openden ze een winkel in Toulouse waar ze hun klanten begeleidden in de zoektocht naar de perfecte bril. Vanaf dag één lag de nadruk bij Anne & Valentin op het vinden van brillen die écht pasten bij hun klanten. In 1984 brachten ze zelf hun eerste collectie op de markt. 

Tot op de dag van vandaag worden alle monturen van Anne & Valentin met veel liefde gemaakt in Frankrijk. Bepaalde delen van het productieproces werden ondertussen geautomatiseerd, maar het grootste deel wordt nog steeds met de hand gedaaan. Het merk staat dan ook garant voor kwaliteit van de hoogste plank.

Ontdek de collecties

Wil je graag kennis maken met de enorme variatie aan monturen die dit prachtige merk te bieden heeft? Je bent van harte welkom in onze zaak om eens te komen kijken. We helpen je met veel plezier verder.

Maak nu een afspraak of bel ons op 013 77 53 21.